Emmerske Biler

74 72 52 24

Send os en mail

Om os

Vi er Emmerske Biler, en virksomhed med mere end 30 års erfaring i salg og reparation af biler og trailere. Beliggende i St. Emmerske, lige uden for Tønder, har vi stolte traditioner for at levere fremragende service og kvalitet til vores kunder.

Vi har et dedikeret team af eksperter med mange års erfaring inden for branchen. Vi tilbyder et bredt udvalg af biler og trailere til salg og har altid et lager på ca. 70 biler. Vi er også stolte af at være AutoMester værksted, der giver os mulighed for at tilbyde omfattende reparation og vedligeholdelsestjenester til vores kunder.

Hos Emmerske Biler er et ord et ord. Vi sætter en ære i at levere en fremragende kundeserviceoplevelse og arbejder hårdt for at sikre, at alle vores kunder får den bedst mulige behandling. Vi vil altid stræbe efter at behandle vores kunder, som vi gerne selv vil behandles.

Vi er glade for at have tjent vores kunder i mere end 30 år, og vi ser frem til at fortsætte med at levere de samme høje standarder af service og kvalitet i mange år fremover. Velkommen til Emmerske Biler - din partner for bilsalg og reparation.

Ole F Petersen
Ole F. Petersen

Indehaver

ole@emmerske-biler.dk