Trailer

Hos Emmerske Biler fører vi alle typer af trailere til både erhverv og private. Vi er beliggende i Tønder, men tilbyder trailer salg til kunder fra hele landet. Om det er en billig trailer til at fragte dåseøl hjem fra grænsen eller en autotrailer til professionelt brug, så finder du et trailer tilbud hos os.

Vi tilbyder trailere fra Brenderup og Böckmann, men har du forelsket dig i en Variant trailer, så er vi naturligvis også behjælpelige.

Brenderup trailer

Brenderup er en dansk produceret trailer, der er kendetegnet ved kvalitet i både produktion og design. Design betyder ikke alverden, når det er en billig trailer til turen på genbrugspladsen, men er det f.eks. en Brenderup Bådtrailer eller en biltrailer, så er det vigtigt at detaljerne er gennemarbejdede og kvaliteten er i orden.

Du finder et godt Brenderup Trailer tilbud på denne side.

Böckmann Trailer

Böckmann er kompromisløs tysk kvalitet, som vi kender det bedst. Der er ingen grund til at tale Böckmann op – kvaliteten taler for sig selv. Böckmann er bedst kendt for deres hestetrailer, men de producerer f.eks. også en autotrailer til biltransport og andre trailere rettet mod erhverv. I deres sortiment finder man alt fra en lukket trailer til kvægtransport til en trailer med tiplad.

Du finder en Böckmann trailer til salg på denne side

Trailerudlejning

Lej en trailer! Hos Emmerske Biler kan du leje en lukket trailer til flytning og en biltrailer til autotransport. Har du købt en bil i Tyskland, kan autotrailer udlejning være dit bedste bud på at få din nye bil hjem så billigt og sikkert som muligt. Du kan se priser på trailer leje på denne side

Service og reparation

På vores værksted har vi stor erfaring med udbedring af påkørselsskader og anden reparation af trailere. Har du et problem med din trailer, så ring til os. Vi er altid behjælpelige med gode råd til køb, service og reparation af din trailer.

Trailer reservedele

Ting, der bliver brugt, kan trænge til en udskiftning undervejs. Mangler din trailer en stump for at være lovpligtig, så kontakt os. Vi ligger inde med et større udvalg af Brenderup trailer reservedele og reservedele til Böckmann.

Trailer regler

Du må køre med en trailer, hvis den tilladte totalvægt ikke overstiger 750 kilo. Du må køre med en trailer, hvis tilladte totalvægt overstiger 750 kilo, såfremt det samlede vogntogs (bil+trailer) totalvægt ikke overstiger 3500 kilo. Du kan læse mere om de aktuelle regler for kørsel med trailer på denne side

 

Åbningstider

Mandag - Fredag
Lørdag
Søndag (Salg)
08.00 - 17.00
09.00 - 12.00
13.00 - 15.00

Vi holder altid åbent efter aftale i salg
Emmerske Biler ApS

Emmerske Biler ApS

Emmerskevej 2
St. Emmerske
6270 Tønder

Tlf.:  74 72 52 24
Email: I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net